Shantala Kindermassage

 

Deze massage is afgestemd op kinderen tussen de 4 en 12 jaar en is de meest veelzijdige kindermassage die er bestaat. Wanneer kinderen regelmatig worden gemasseerd, spelen ze intensiever, slapen rustiger, communiceren beter, kunnen zicht beter concentreren, gaan beter groeien......kortom......een kind gaat zich beter in zijn/haar vel voelen!

De Shantala Kindermassage brengt kinderen beter in balans, zowel geestelijk, lichamelijk als emotioneel. Deze massage kan dus een positief effect hebben op kinderen met ADHD, ADD en autisme.

Bij de Shantala Kindermassage is het belangrijk het een kind een goed afgestemde massage te geven. Hierbij gaat het om een zachte en ontspannen aanraking. De massage zorgt ervoor dat kinderen zich veilig en geaccepteerd voelen.

Aanraken is dus heel belangrijk!Door het masseren wordt het kind geholpen zijn grenzen te herkennen en verder te ontwikkelen. Door de zachte aanraking en veilige methode van aanraken leert het kind beter voor zicht zelf op te komen doordat het duidelijker gaat communiceren.