Wie ben ik

Mijn naam is Jolanda Oldenbeuving-Bos.

Na in 2001 de MTRO te hebben afgerond ben ik jaren in de toeristische en administratieve sector werkzaam geweest. In augustus 2013 heb ik besloten het roer om te gooien en ben ik in november gestart met de cursus Wellnessmassage op de Massage Academie in Apeldoorn. Na de eerste cursus was ik super enthousiast waarna nog meerdere cursussen volgden. Op 1 maart 2014 heb ik mijn eigen massagepraktijk aan huis geopend. 

Massagepraktijk Pure Wellness in style
Reigerlaan 33
9411 GT  Beilen
Tel: 06-13425957

Ik mag mij licentiehouder noemen van onderstaande licenties. Om deze licenties te behalen en te behouden heb ik aangetoond voldoende massage ervaring te hebben en de jaarlijkse bijscholing hiervoor te volgen. 

logo wellnessmassage.jpgLogo licentie Stoel.jpgLogo licentie Shantala Kindermassage.jpg